50è aniversari Coral Verge del Camí

L’any 2018 la Coral prepara tot un seguit d’actes
per celebrar aquesta efemèride tan assenyalada

50 anys

Una llarga trajectòria

Mig segle són molts anys. Des del punt de vista col·lectiu, no pot deixar-se escapar l’oportunitat de fer memòria per reviure tots els bons moments viscuts sense oblidar-se de gaudir plegats d’una efemèride que ajuda a valorar en quin punt es troba l’entitat avui. També és el moment ideal per aconseguir l’empenta suficient per portar a terme projectes pendents que aquest any ja veuen la llum com és aquesta web o l'edició d'un llibre.

Però no volem deixar de costat la visió personal de tots i cadascun dels més de 1000 cantaires que durant 50 anys han aportat el seu granet de sorra per continuar el fil d’aquesta història. Fer una commemoració especial ens permet, per diferents vies, refer antics lligams amb excantaires de la Coral Verge del Camí, alguns dels quals encara avui es dediquen a la música en qualsevol de les seves vessants i vindran a compartir el seu art a la Cripta de l'Ermita. Afavorir un ambient favorable a la creació i a la cultura, ha permès a cantaires de diferents generacions, descobrir o potenciar la seva vocació professional, una constant en la trajectòria de la nostra coral.

Tot plegat ens permet configurar un programa que potencia el bagatge aconseguit, que té caràcter multidisciplinar i que es presenta obert a tothom.